Bradley & James Canada Visa - Заявки на отримання громадянства Канади

Заявки на отримання громадянства Канади

Огляд

Внутрішнє право Канади визначає, хто є громадянином Канади.

Канадське громадянство можна отримати при народженні в Канаді; при народженні за кордоном, якщо принаймні один з батьків є громадянином Канади, що народився в Канаді або отримав громадянство внаслідок натуралізації; у разі усиновлення, коли щонайменше один з батьків має громадянство Канади.

Канадське громадянство може бути також надане постійному резидентові, якщо він мешкав в Канаді впродовж певного періоду часу.


Згідно із Законом "Про громадянство", громадянином Канади є:

   * Особа, яка народилася в Канаді після 15.02.1977 р.;
  * Особа, яка народилися за межами Канади після 14.02.1977г., в якої принамні один з біологічних батьків є громадянином Канади;
   * Особа, яка отримала канадське громадянство.


Канада дозволяє мати подвійне громадянство. Проте, не усі держави можуть дозволити своїм громадянам мати канадське громадянство (держави, в яких заборонено подвійне громадянство).

Особи, що подають заявку на громадянство Канади, зобов'язані скласти письмовий іспит. Діти,молодше 18 років, і дорослі, старше 60 років, звільняються від цього екзамену. На іспиті перевіряються знання англійської або французької мови, загальні знання історії, географії і політичної системи Канади. До екзамену можна підготуватися на підставі книги "A Look at Canada", яка була видана відділом Громадянства і Імміграції.

Коли подавати заявку

Важливо впевнитися в тому, що заявник має право подавати заяву на громадянство. Заявники зобов'язані знаходитися необхідну кількість днів в Канаді перед тим, як подати заяву на отримання громадянства. Заява особи, що подала документи раніше необхідного терміну, не буде розглянута. Комісійна оплата в цьому випадку не повертається.

Право на подання заяви

Заявник повинен мешкати в Канаді три (3) з чотирьох (4) останніх років, безпосередньо перед поданням заяви і після отримання статусу постійного резидента.

Заявники, що мають посвідку на тимчасове проживання перед безпосереднім поселенням в Канаді, також можуть враховувати цей час проживання, максимум до одного (1) року. Усі тимчасові посвідки на проживання перед отриманням статусу постійного резидента рахуються як ½ часу.

Претендентом на громадянство вважається той, хто постійно мешкає і веде звичайний спосіб життя в Канаді впродовж трьох років з чотирирічного періоду, перед датою подання заяви. Заявникові необхідно довести, що він може забезпечити собі необхідний дохід в Канаді і підтримувати зв'язок з Канадою також за межами цієї країни.

Будь ласка, зверніться в наш офіс, якщо у Вас виникли питання відносно Вашого права на отримання громадянства, оскільки ця процедура є досить складною.

Діти

Неповнолітні діти у віці до вісімнадцяти (18) років не зобов'язані виконувати вищевикладені вимоги, якщо один з батьків є громадянином Канади або подав заяву на отримання канадського громадянства. Після того, як дитина отримає статус постійного резидента, батьки можуть подати за нього заявку на отримання громадянства. Будь ласка, зв'яжіться з нашим офісом з метою отримання подальшої інформації щодо отримання громадянства.

 

Contact Form